EnglishTurkish
  Arama yapın :  
img

Hakkımızda

21 Seneyi aşan tecrübe ve uzmanlık, 2002 Yılından bu yana Zarf, Ambalaj ve Matbaa sektöründe faaliyet gösterip, Zarfcım markası ile kaliteli ürün ve hizmet anlayışını ilke edinmiş üretim teknolojisini, ürün yelpazesini inovatif çözümler ile geliştirerek sektöründe yenilikçi, sürdürülebilir çözümler üreten öncü marka haline gelme hedefiyle ilerliyoruz.

“Hiçbir başarı tesadüf değildir.” prensibiyle hareket ederek, Türkiye’de yakaladığımız başarıyı yurt dışında da yakalama çabasındayız. Zarfcım, işine verdiği önem sebebiyle sektörüyle ilgili gelişmeleri sürekli takip etmekte sektördeki ve dünyadaki trendler ve yeni teknolojiler doğrultusunda müşteri özelinde AR-GE çalışmaları yürüterek siparişten teslimata kadar müşteri memnuniyetini ve kaliteyi en üst düzeyde tutmayı esas kabul eder.

Vizyon

Müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda kalite ve hizmet mükemmelliğinden ödün vermeden, esnek yapımız, yaratıcı çözümlerimiz, rekabetçi fiyatlarımız ile matbaa, ambalaj ve melezleme faaliyeti alanlarında, ürün çeşitliliğini geliştirerek sektördeki konumuzu korumak.

Misyon

İş ortaklarımız olarak gördüğümüz müşterilerimizin istek ve beklentilerini tam olarak anlayıp, müşteri odaklı bir yaklaşımla etkin ve verimli çözümleri sunmak ve etik değerlerden ödün vermeden, iş sağlığı ve güvenliği, çevre ve doğal kaynakları önemseyerek, yasa ve mevzuatlara uygun çalışmak.

img

Temel Değerlerimiz

Kaynakları mümkün olduğu kadar verimli kullanarak, maliyetleri minimum seviyelerde tutmak ve müşterilerimize yansıtmak,
Hızlı ,dinamik, ve esnek bir yönetim anlayışı ile üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma prensiplerinden ödün vermemek,
Müşterilerimiz ile sürekli bir beraberlik oluşturarak, etkin rekabetçi yaklaşım ile birlikte ilerlemek, hem de müşteri ve tedarikçilerimiz ile sağlıklı bir iletişim ağı kurarak sürekli katma değer katarak ilerlemek,
Kalitenin, kuruluşumuzun her düzeydeki çalışanının aktif katılımı ile oluştuğuna inanarak, kalite yönetim sisteminin iyi işlemesini ve sürekli gelişmesini sağlamak,
Çevreye karşı duyarlı olmak, gerekli önlemleri almak ve bu önlemlerin niteliğini geliştirmek için sürekli çaba göstermek.

Memnuniyet

Her zaman en iyi hizmeti sunmak ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına en hızlı ve etkili şekilde yanıt vermek için çalışıyoruz.

Yüksek Kalite

Ürettiğimiz ürünlerin kalitelerini müşterilerimizin beklentilerini de göz önünde bulundurarak malzeme giriş aşamasından, üretim ve ürünler sevk edilene kadar her aşamada izlemekteyiz.

Zarfcım; EMR BASIM MATBAA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Kuruluşudur.
Konuşmaya başla
✉ Yardım & İletişim için tıklayın
WhatsApp Hızlı İletişim & Destek
Merhaba, 👋

Size nasıl yardımcı olabiliriz ?